Nieuws

J.A! Jordaan Art
Dit boekje heb ik ontworpen voor J.A! Jordaan Art!

Zaterdag 2 en zondag 3 juli 2011 vindt in het meest zuidelijk deel van de Jordaan de cultuurroute J.A! Jordaan Art! plaats.


Expositie Creatieve talenten
Ontwerp affiche: Geert de Boer 2011 BeeldraamUnieke tentoonstelling "Creatieve Talenten" op vrijdag 15 april van 15:30 uur tm 16:30 uur in het buurtcentrum de Boomsspijker, Recht Boomssloot 52 te Amsterdam. Met werk met werk van de kinderen uit de cursussen Creatieve duizendpoten, Tekenen en Schilderen, Keramiek. De drie docenten Barbara Wichers Hoeth, Daan Blits en Geert de Boer nodigen alle kinderen van de St. Antoniusschool, De Witte Olifant en de Boekmanschool en hun ouders en vrienden van harte uit voor de feestelijk opening.


Scheepjes van hout en blik
Samen met de kinderen van de cursus Creatieve duizendpoten (Boomsspijker, IJsterk) hebben we maandag de zeilscheepjes die we gemaakt hebben van hout en blik te water gelaten in de Kromboomssloot. Bekijk de foto's


Oplevering website www.anne-marieschreurs.nl
www.anne-marieschreurs.nlAnne-Marie Schreurs is coach. Om haar diensten aan te beiden heb ik in haar opdracht de website www.anne-marieschreurs.nl ontworpen in een zakelijk stijl. Het grafisch beeld schaalt automatisch venstergrootte
www.anne-marieschreurs.nl
www.annemarieschreurs.nl
www.nahuwelijkcoach.nl


Werk gemaakt voor...
Susanne Dolman: website voor exposite Start
Barbara Wichers Hoeth: boekjes gefotografeerd voor expositie Het geheim van...
Luciano Maio: flyer LMO in concerto


Nog plaats op de cursus Creatieve duizendpoten
De nieuwe cursus Creatieve duizendpoten is op 31 januari in Buurtcentrum de Boomsspijker van start gegaan. Er zijn nog enkele plaats vrij voor kinderen in de Nieuwmarkt tussen de 6 tm 9 jaar. In overleg met mij (de docent) is tussentijds instromen is mogelijk. Aanmelden kan bij Zahra Achhoud, 06-81906494 of z.achhoud@ijsterk.nl. De cursus loopt tot half juli. Meer informatie...


Oplevering website www.venivide.nl
www.venivide.nlLiduine Reuser organiseert kunstcursussen in Italiƫ. Om haar activiteiten te verbreden heb ik in haar opdracht haar de website www.venivide.nl ontworpen in middeleeuwse en Italiaanse stijl. Ze kan de teksten en foto's op website zelf wijzigen. Ook kan ze zelf nieuwe pagina's toevoegen.


Oplevering website www.sooj.nl
website www.sooj.nlVijf jaar geleden heeft de SOOJ (Stichting Ouderen Ontmoetingsruimte Jordaan) de website laten maken, maar na de eerste oplevering is de website nooit meer gewijzigd. Op verzoek van het bestuur heb de nieuwe website www.sooj.nl ontworpen. De nieuwe webstite kan door de SOOJ zelf worden bijgehouden. Aan de hand van de activiteiten en cursussen wordt het programma automatisch opgebouwd.


Mid-expositieborrel 4 november
Op donderdagavond 4 november was in buurtcentrum de Boomsspijker mijn mid-expositieborrel. Tijdens de borrel traden de Siciliaanse muzikanten Luciano Maio en Vincenzo Castellana met gitaar, tamborino, fluit en doedelzak op. Bekijk hier hun oprtreden: video1 video2.

Stop Culturele kaalslag
Stop Culturele KaalslagHet nieuwe kabinet is voornemens 220 miljoen euro te bezuinigen op kunst en cultuur. Dat is absurd hoog en maar een fractie op het totale bedrag dat de Rijksoverheid wil bezuinigen. Ben je het hier ook niet mee eens?
Teken de petitie!

Expositie OBA
In januari en februari 2011 is mijn werk te zien in Openbare Bibliotheek van de Staatslieden buurt

Expositie KLEUR INDRUK
Vanaf 13 oktober tm 4 november heb ik een overzichtstentoonstelling van eigen zeefdrukwerk in Boomsspijker. Recht Boomssloot 52, 1011 EC Amsterdam
Openingstijden: ma 9-17 uur, di,wo,do 9-21 uur, vr 9-17 uur.het affiche

Tentoonstelling Nut en Genoegen
Op 1 augustus sta ik op Kunst en hobbytentoonstelling van de tuingroep 'Nut en Genoegen'. Deze tentoonstelling vindt plaats in kader van het 90 jarig lustrum van Nut en Genoegen. Op de tentoonstelling doen vele creatieve en artistieke tuiners mee. Ook bevinden zich onder de tuiners enkele bekende kunstenaars. Adres: Nut en Genoegen, Sloterdijkerweg 22, 1014 CB Amsterdam

Expositie in september
Na de zomer in de maand september heb ik een soloexpositie bij SOOJ. De opening vindt plaats op 12 september.

Maak je eigen boek
Barbara Wichers Hoeth drukt elk jaar met ongeveer 10 kinderen uit de Nieuwmarkt een schitterend boekje. Aan de hand van een verhaal maken de kinderen afbeeldingen met verschillende druktechnieken. Aan het eind wordt het boekje ingebonden. Van de mooiste afbeeldingen van de kinderen worden ook nog 15 verzamelboekjes gemaakt. Samen met een aantal vrijwilligers help ik mee aan de afronding van dit project.

Kunstmarkt Gouda
Op zaterdag 26 juni stond ik, tijdens het evenement Gouda Waterstad, op de kunstmarkt in Gouda. Door het schiterende weer, veel mensen op strand en weinig op de straat. Wel weer veel positieve reacties over mijn Zeefdrukwerk.

Creatieve duizendpoten
In september geef ik de cursus Creatieve duizendpoten in buurtcentrumde Boomsspijker. Een cursus creatief knutselen voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Hoge kwaliteit expo 25 jaar Buurtwerkplaatsen
Zeer mooie en gevarieerde expositie. Het werk was van hoge kwaliteit. Helaas, deze expositie is al weer voorbij. Bij de buurtwerkplaatsen wordt kunst van hoge kwaliteit gemaakt! Nu nog een verkooppunt vinden voor de kunstenaars van de buurtwerkplaatsen.

Drie exposities in Juni
In juni hangt mijn zeefdrukwerk op drie verschillende groepsexposities. Zie pagina Exposities.

Open Ateliers Jordaan
Mijn atelier is op de Open Ateliers Jordaan goed bezocht, ondanks het uitstekende weer. Veel lovende kritieken over mijn werk en belangerijk ook goed verkocht.

100% Beeldraam
De eerste weken van 100% beeldraam zitten erop. Deze begonnen meteen met een computercrash, veel verkopen en exposities!